Merken

Mijn merken

Alleen de beste merken en combinaties van ingrediënten komt bij mij in de salon te staan. Ik ben extreem kritisch als het gaat om ingrediënten met wat ik er wel én vooral niet in wil hebben! Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat een fabrikant normaal omgaat met het milieu en hier aandacht voor heeft. Met trots vertel ik je graag meer over de merken die ik gebruik binnen de salon.

 

Tijdens mijn behandelingen gebruik ik alleen de producten van Dr. Belter. Dr. Belter is een milieuvriendelijk, natuurlijk en holistisch beautymerk. Het bedrijf is een duits cosmetica- en familiebedrijf. Ze maken gebruik van de meest effectieve en natuurlijke ingredienten om producten te creëren die je huid gezond en stralend maken.

Dr. Belter is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met een productrange die bestaat uit 11 complete verzorgingslijnen voor een optimale en methodische verzorging voor elk huidtype en elke leeftijdsgroep. In plaats van producten te gebruiken die vol zijn met schadelijke stoffen, is het beter om producten te gebruiken die uw huid verbeteren en beschermen. Dr. Belter biedt producten die uw huid gezond en stralend maken.
 

 

DR.BELTER® COSMETIC

Dr. Belter is een dermatologisch verantwoorde huidverzorging met 95 - 100 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De producten zijn vrij van minerale en siliconen olie, palmolie, parabenen en poly ethylene glycol.

DR.BELTER® GreenTec Concept®

Dit concept betekent het gebruik en de voorkeur geven aan grondstoffen uit biologische landbouwprojecten. Dr. Belter maakt gebruik van waardevolle oliën: inca omega olie, bio olie zoals baobab, jojoba, borage en calendula. 

Dr. Belter GreenTec Concept

Natuurlijke, huidvriendelijke huidverzorging die zorgvuldig is samengesteld door middel van hun GreenTec concept.

Het GreenTec Concept combineert organische werkstoffen met een hoog niveau van innovatieve, pro medicinale actieve ingrediënten. Dit betekent dat ze ideeën implementeren die typisch zijn voor biologische cosmetica, zoals het gebruik van ingrediënten van gecertificeerde biologische oorsprong, het vermijden van dierlijke ingrediënten, microplastic en palmolie. Dit wordt op unieke wijze gecombineerd met zeer innovatieve, deels gepatenteerde hightech actieve ingrediënten die typisch zijn voor medische schoonheidsformules. Zo combineren zee liefde voor de natuur met maximale effectiviteit voor zichtbare effecten.

Dit komt tot uiting in hun slogan “organic meets medical beauty”

Goede doelen

Naast de mooie producten zet Dr. Belter zich ook in voor goede doelen. Bij DR. BELTER COSMETIC streven ze ernaar om de wereld een beetje beter te maken. Ze ondersteunen mooie projecten waarin hun medewerkers zich met hart en ziel inzetten. Hieronder een aantal voorbeelden: 

1. Zonta International is een wereldwijde organisatie van werkende vrouwen in verantwoordelijke posities die zich inzetten voor het verbeteren van de juridische, politieke, economische en professionele status van vrouwen.

DR.BELTER® COSMETIC ondersteunt de Zonta Club-projecten in Braunschweig en heeft samen met de organisatie een product ontworpen waarvan de opbrengst wordt gedoneerd.

2. DR.BELTER® ondersteunt twee instellingen – het vrouwenopvangcentrum en het IGLU-dagcentrum in Brunswick – met donaties op het gebied van huidverzorging om het dagelijks leven van deze vrouwen een beetje mooier te maken.

DR.BELTER® steunt in een campagne van het IGLU dagcentrum voor daklozen. Er werden tassen vol maskers, handschoenen, chocolade, DR.BELTER® douchegel, zonnebrandcrème en handdoeken verstrekt.