Over mij

Ik ben Myrèn, schoonheidsspecialist en masseuse

Misschien ken jij mij al persoonlijk of ben je juist net met mij in aanraking gekomen. Ongetwijfeld ben je op mijn profiel terechtgekomen, omdat je benieuwd bent wie ik ben.

 

Graag stel ik mijzelf even aan je voor!

Ik ben Myrèn in ‘t Hof en van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in de huid. Stiekem wist ik altijd al dat ik in de wellness branche zou gaan werken.

Van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in de huid. Mijn moeder opende haar schoonheidssalon aan de Holterweg 12 in Deventer in 1985, en vanaf mijn geboorte in 1993 was ik een vertrouwd gezicht in de salon. Als jong meisje zag ik de impact van haar behandelingen op haar cliënten, en daar is mijn passie voor de huid ontstaan.

Van eventplanner naar schoonheidsspecialiste

Op 17-jarige leeftijd verliet ik de Hanzestad Deventer om op mezelf te gaan wonen in de stad achter de duinen: Den Haag. Daar studeerde ik Media & Entertainment Management en genoot ik volop van mijn studententijd. Hoewel ik me goed kon redden in de evenementenbranche, miste ik een bepaalde diepgang in mijn werk.

Na jaren in de evenementenbranche besloot ik mijn hart te volgen en me te specialiseren in schoonheidsverzorging. In 2023 zette ik de stap om mijn eigen onderneming, Beautique Myrèn, te starten in Deventer, naast de praktijk van mijn moeder. In datzelfde jaar verhuisde ik samen met mijn jonge gezin, inclusief mijn kindje van drie maanden, vanuit het westen terug naar Deventer.

"Your skin is the fingerprint of what is going on inside your body and all skin conditions"

De huid is het grootste orgaan van de mens en het enige orgaan wat te zien is voor anderen. Zelf heb ik huidproblemen ervaren en merkte ik een bepaalde onzekerheid daardoor opkomen. Natuurlijk willen we allemaal mooi zijn, maar wat belangrijker is: we willen ons mooi voelen. We willen zelf het gevoel hebben dat we stralen. 

In winkels zijn talloze beautyproducten te koop die je een droomhuid beloven, maar waarom kampen er dan nog steeds zoveel vrouwen met onzekerheden over hun huid? Dat komt omdat er veel onduidelijkheid is over wat voor producten geschikt zijn voor jouw huid. Er is zoveel verkrijgbaar, maar welke producten moet je gebruiken en in welke volgorde?

Mijn passie kan ik helemaal kwijt in de praktijk. Als schoonheidsspecialist en expert op gebied van ingrediënten weet ik welke combi er nodig is voor jouw huidprobleem. 

Ik haal vooral erg veel voldoening uit mijn werk als ik zie dat cliënten echt tot rust komen bij mij en uiteindelijk stralend de deur uitlopen. Het gaat voor mij niet om een ‘perfecte huid’. Het gaat veel verder dan dat. Het gaat erom dat jij goed voor je huid zorgt en je zelfverzekerd voelt. Dat je huid representeert hoe jij je voelt van binnen.

Ik hoop jou snel te zien bij mij in de salon!