Over mij

Ik ben Myrèn, schoonheidsspecialist en masseuse

Misschien ken jij mij al persoonlijk of ben je juist net met mij in aanraking gekomen. Ongetwijfeld ben je op mijn profiel terechtgekomen, omdat je benieuwd bent wie ik ben.

 

Graag stel ik mijzelf even aan je voor!

Ik ben Myrèn in ‘t Hof en van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in de huid. Stiekem wist ik altijd al dat ik in de wellness branche zou gaan werken.

38 jaar geleden op zaterdag 18 mei 1985 opende mijn moeder haar schoonheidssalon aan de Holterweg 12 in Deventer.

Toen ik in 1993 werd geboren, was ik als het ware de mascotte van de salon. Als jong meisje kwam ik namelijk al in de salon. Uiteraard behandelde ik haar cliënten niet, maar mocht ik mijn baby born verwennen met massages en gezichtsbehandelingen, assisteren bij make up workshops en de handen van haar cliënten masseren. Ik zag wat voor impact haar behandelingen maakte op haar cliënten. Dat was het moment dat mijn passie voor de huid is ontstaan.

Van eventplanner naar schoonheidsspecialiste

Het vak als schoonheidsspecialiste heeft dus altijd wel in mij gezeten. Toch koos ik op mijn 17de voor de opleiding Media & Entertainment management. Ik verliet Deventer voor de grote stad achter de duinen: Den Haag. Als sociale vlinder maakte ik veel nieuwe vrienden en genoot ik van mijn studententijd. Ik was altijd in voor een feestje, speelde in mijn vrije tijd hockey en had meerdere bijbanen. Van de buitenkant had ik het goed voor elkaar, maar in mijn werk als eventmanager miste ik een bepaalde diepgang.

Na jaren in de evenementenbranche te hebben gewerkt, brak er een periode van soul searching: zoekende naar wie ik was en wat mij die diepgang kon geven. Ik stortte mezelf in verschillende dingen en ging veel doen aan persoonlijke ontwikkeling. Vanuit die persoonlijke reis ontstond langzaam steeds meer het verlangen om te ondernemen. Ik voelde heel sterk dat ik niet volledig in verbinding met mezelf was binnen een loondienst baan. 

"Your skin is the fingerprint of what is going on inside your body and all skin conditions"

De huid is het grootste orgaan van de mens en het enige orgaan wat te zien is voor anderen. Zelf heb ik huidproblemen ervaren en merkte ik een bepaalde onzekerheid daardoor opkomen. Natuurlijk willen we allemaal mooi zijn, maar wat belangrijker is: we willen ons mooi voelen. We willen zelf het gevoel hebben dat we stralen. 

In winkels zijn talloze beautyproducten te koop die je een droomhuid beloven, maar waarom kampen er dan nog steeds zoveel vrouwen met onzekerheden over hun huid? Dat komt omdat er veel onduidelijkheid is over wat voor producten geschikt zijn voor jouw huid. Er is zoveel verkrijgbaar, maar welke producten moet je gebruiken en in welke volgorde?

Daarom besloot ik in 2020 om van mijn passie voor schoonheidsverzorging en massages mijn beroep te maken. Mijn moeder draagt na meer dan 38 jaar graag het stokje aan mij over.

Mijn passie kan ik helemaal kwijt in de praktijk. Als schoonheidsspecialist en expert op gebied van ingrediënten weet ik welke combi er nodig is voor jouw huidprobleem. 

Ik haal vooral erg veel voldoening uit mijn werk als ik zie dat cliënten echt tot rust komen bij mij en uiteindelijk stralend de deur uitlopen. Het gaat voor mij niet om een ‘perfecte huid’. Het gaat veel verder dan dat. Het gaat erom dat jij goed voor je huid zorgt en je zelfverzekerd voelt. Dat je huid representeert hoe jij je voelt van binnen.

Ik hoop jou snel te zien bij mij in de salon!