Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling Deventer

Kennismakingsbehandeling

Kom je voor het eerst in mijn salon? Ontdek jouw huidtype en de perfecte verzorging met de kennismakingsbehandeling. Na een diepgaande analyse passen we de gezichtsverzorging aan op jouw unieke behoeften, zodat jij straalt met een gezonde, gebalanceerde huid. 

Klassieke gezichtsbehandeling

Ervaar pure verwennerij met de klassieke gezichtsbehandeling, waarbij producten nauwkeurig worden afgestemd op jouw huidtype en -conditie. Een weldaad voor de huid, waardoor je stralend en verzorgd de deur uitgaat. Geniet van het ultieme schoonheidsmoment!

Luxe gezichtsbehandelingen

Kies voor ultieme huidverbetering en ontspanning met de luxe gezichtsbehandelingen. Of je nu snakt naar anti-stress gezichtsbehandeling met edelsteenmassage of een specifieke oogcontourbehandeling, deze luxe behandelingen combineren ontspanning met doeltreffende huidverbetering. Ontdek de weg naar een stralende, gezonde huid!

Mommy (to be) glow

Een luxe gezichtsbehandeling voor alle mamma (to be's) Afgestemd op het trimester (1ste, 2de,3de, 4de) waarin je zit en huidproblemen. Geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven: Anti-aging: rimpels/ lijntjes, verslappingen, acne, onzuivere huid, egalisatie huidstructuur, poriestructuur, zon beschadigde en gevoelige huid.