Belly facial

45 min.

Ervaar de belly facial: de ultieme verwennerij voor je babybuik, ontworpen om striae te voorkomen en je huid gehydrateerd en veerkrachtig te houden tijdens de zwangerschap.

Herken jij dit ook?

Als zwangere vrouw maak je een prachtige, maar ook uitdagende reis door de wonderen van het moederschap. Terwijl je lichaam verandert en zich aanpast aan de groei van je kleintje, ervaar je mogelijk zorgen over de verandering van je lichaam.

Een van de meest voorkomende zorgen is de vrees voor striae, die als kleine lijntjes over je huid kunnen sluipen. Deze strepen vertellen het verhaal van de buitengewone reis die je doormaakt, maar voor sommige vrouwen kunnen ze ook een bron van onzekerheid en stress worden.

Daarnaast kan je last hebben van uitdroging een. De groeiende baby in je buik heeft voedingsstoffen en hydratatie nodig. Terwijl je je concentreert op het voeden van je kind van binnenuit, kan het gemakkelijk zijn om de behoeften van je eigen huid over het hoofd te zien. De combinatie van hormonale veranderingen en uitrekking van de huid kan leiden tot droogheid en jeuk, wat niet alleen ongemak veroorzaakt, maar ook de kans op striae vergroot.

Je wilt het beste voor jezelf en je baby, en het idee van blijvende veranderingen aan je lichaam kan overweldigend zijn. Je zoekt naar oplossingen, maar in de wirwar van adviezen en producten op de markt is het moeilijk om te weten wat echt werkt en veilig is tijdens de zwangerschap.

Maar weet dat je niet alleen bent. Veel andere moeders hebben dezelfde zorgen gehad en hebben zich afgevraagd hoe ze hun buik het beste kunnen verzorgen tijdens deze bijzondere tijd. Het goede nieuws is dat er opties zijn die speciaal zijn ontworpen om jou en je buik te ondersteunen tijdens de zwangerschap. Met de juiste zorg en aandacht kun je niet alleen striae helpen voorkomen, maar ook je huid hydrateren en verzorgen op een manier die zowel veilig als effectief is voor jou en je baby.

Ontdek de belly facial bij Beautique Myrèn

De behandeling bestaat uit:

Milde reiniging van de buik

Scrubben van de buik

Korte massage van de buik met speciale olie

Sheetmasker speciaal voor de buik

crème speciaal voor de zwangere buik

Investering: 57,50

Veel gestelde vragen

Wat is een belly facial?
Zwangerschap kan veel veranderingen in het lichaam en vooral in de huid van de zwangere vrouw veroorzaken. Omdat het lichaam sneller groeit dan het met de huid kan omgaan, verschijnen er verschillende tekenen, zoals littekens op de huid die roodachtig of paars van kleur zijn. Na de zwangerschap vervagen ze geleidelijk naar wit of lichtgrijs. Bij zwangere vrouwen verschijnen striae meestal na zes of zeven maanden in de buik. Ze kunnen ook op borsten en billen voorkomen. Deze littekens of littekens moeten we op welke manier dan ook vermijden. Een ander neveneffect van een snelgroeiende huid is droogheid en jeuk. De huid heeft een vochtbarrière van natuurlijke lipiden die vocht vasthouden, maar wanneer deze wordt uitgerekt, ontstaan er onzichtbare scheuren waardoor vocht gemakkelijk kan ontsnappen, wat uitdroging en ongemak veroorzaakt. Wanneer de huid echter voortdurend vochtig is en de lipidenbarrière intact is, kan deze worden beschermd tegen letsel en daardoor beter in staat zijn om met trauma om te gaan.

Wat zijn de voordelen van een belly facial?
· Geschikt voor alle huidtypes
· Geen bijwerkingen en geen hersteltijd
· Helpt striae te verminderen
· Hydrateert de huid
· Verbeter de bloedcirculatie
· Behandel verschillende huidproblemen zoals droogheid, jeuk

Is de belly facial veilig tijdens de zwangerschap?
Het is volkomen veilig voor mama en baby, omdat er niets door je lichaam wordt opgenomen en de massage heel zacht is. Ik gebruik alleen hoogwaardige huidverzorgingsproducten die allemaal van natuurlijke oorsprong zijn en vrij zijn van agressieve chemicaliën; daarom veilig voor alle huidtypes.

Mommy to be arrangement 2,5 uur

Voor de mommy’s to be heb ik een heerlijke arrangement samengesteld om ervoor te zorgen dat je van top tot teen in de watten wordt gelegd en even helemaal tot rust kan komen.
* te boeken vanaf 13 weken zwangerschap

Het arrangement bestaat uit:

- ontvangst met voetenbad en intake
- mommy to be glow gezichtsbehandeling 75 min.
- zwangerschapsmassage 60 min.
- belly facial 30 min.

Boek je in april? Dan betaal je slechts 150 euro ipv 199,50 euro

Als je in april een afspraak boekt dan krijg je ook nog twee bonussen:

BONUS 1: Ayurveda tijdens de zwangerschap: webinar + hand-out

van Eline Dandelien (t.w.v. € 25,00)

BONUS 2: E-BOOK Huidverzorging tijdens de zwangerschap (t.w.v. € 25,00)