Holistische ontspanningsmassages

Holistische massages in Deventer

Heb je last van stress of een burn out? Slaap je slecht? Of zit je gewoon niet lekker in je vel? Er zijn talloze redenen om een holistische massage te boeken. Bij Beautique Myrèn krijg je een luxe, goede massage die niet alleen je lichaam tot rust brengt, maar die al je zintuigen verwent.

Tijdens een holistische massage wordt de mens als geheel behandeld ('holos' betekent 'geheel' in het Grieks). Dat betekent dat de massage wordt aangevuld met etherische oliën - "blends"- die perfect aansluiten bij jouw mood.

De biologische thee en het gebruik van kristallen maken de massage extra speciaal, de ideale time-out voor lichaam en geest.

Massage Deventer: met etherische oliën

Er zijn 6 verschillende blends. Deze geuren zijn stuk voor stuk composities van verschillende 100% natuurzuivere etherische oliën die allemaal een eigen energie hebben. Na het maken van de afspraak ontvang je van mij een moodbook met een uitleg over de verschillende blends.

Jij mag zelf kiezen met welke blend je het liefst gemasseerd wilt worden. Je intuïtie weet wat je nodig hebt: rustgevende lavendel, activerende rozemarijn of verfrissende eucalyptus... Voor iedere mood is er een specifieke olie.

Luisteren naar de signalen van je lichaam

Een holistische massage doet je bewust stilstaan bij jezelf. Wat voel je? Wat wil je lichaam je vertellen? De zachte aanrakingen, de geur en warmte van de olie, en de combinatie met de speciale kristallen zorgen ervoor dat je de spanning die zich in je spieren heeft opgeslagen, eindelijk kunt loslaten.

Je voelt je energie weer stromen, het zelfherstellend vermogen van je lichaam krijgt een zetje. Na de intuïtieve massage ervaar je een gevoel van totale ontspanning. Lichaam en geest zijn weer in balans. Wil jij dat ook ervaren?

Je kunt kiezen uit 30, 60 of 90 minuten totale ontspanning. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Ben je zwanger? Kies dan voor een zwangerschapsmassage