Luxe gezichtsbehandeling 90 min.

Ontdek de kracht van een najaarsbehandeling met fruitzuurpeeling

Ben je op zoek naar een behandeling die je huid nieuw leven inblaast en je een frisse, stralende teint geeft? Ontdek dan mijn luxe gezichtsbehandeling met fruitzuurpeeling! Deze innovatieve behandeling is speciaal ontworpen om je huid te verjongen, onzuiverheden te verminderen en je een gezonde, natuurlijke gloed te geven. Laat je huid stralen als nooit tevoren en ervaar de kracht van vernieuwing met onze fruitzuurpeeling.

Luxe gezichtsbehandeling
90 min. € 99,00

De luxe gezichtsbehandeling met fruitzuurpeeling is een zorgvuldig samengestelde ervaring die je huid zal transformeren. Hier is een blik op wat de behandeling omvat:

  • Dubbele oppervlaktereiniging
  • Dieptereiniging met fruitzuurpeeling
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Wenkbrauwen in model epileren
  • Ontspanningsmassage van gezicht, hals, nek en decolleté incl. ampul
  • Verkoelend masker 
  • Dagverzorging afgestemd op jouw huid

Wat is een fruitzuurpeeling en welke voordelen biedt het?

Een fruitzuurpeeling is een geavanceerde behandeling die het bovenste laagje van je huid op een veilige manier verwijdert. Dit stimuleert de celvernieuwing en onthult een frisse, nieuwe huidlaag die direct zichtbaar is na de behandeling. De voordelen zijn talrijk:

- Diepe reiniging van de huid, waardoor oppervlakkige acne littekens vervagen.

- Vermindering van grove poriën, fijne lijntjes en rimpels.

- Verheldering van hyperpigmentatie en een egalere teint.

- Bevordering van celvernieuwing voor een stralende, gladde huid.

- Verbeterde opname van huidverzorgingsproducten voor optimale resultaten.

Investeer in jouw huid met resultaten die spreken

Om de resultaten van je najaarsbehandeling te behouden, adviseer ik de nachtverzorging Skin Renewal fluid 10% voor een jongere huid of de Skin Renewal Oleo serum 10% voor een rijpere huid. Deze producten zijn de perfecte aanvulling op je dagelijkse routine en zorgen voor langdurige voordelen.

  • Skin Renewal Fluid 10% € 32,95
  • Skin Renewal Oleo Serum 10% € 44,95

Ontdek de transformatieve kracht van een najaarsbehandeling met fruitzuurpeeling. Laat je huid stralen, verminder onzuiverheden en omarm een jeugdige gloed.

Wacht niet langer, boek nu jouw exclusieve behandeling en geniet van een huid die vernieuwd en verjongd aanvoelt!

Wanneer is de najaarsbehandeling niet geschikt?

Hoewel de najaarsbehandeling met fruitzuurpeeling fantastische resultaten kan opleveren, is het belangrijk om te weten wanneer deze behandeling niet geschikt is. Hier zijn situaties waarin je beter niet kunt kiezen voor de fruitzuurpeeling:

- Actieve Rosacea: Als je momenteel actieve rosacea hebt, is het beter om te wachten tot de rosacea onder controle is voordat je een fruitzuurpeeling overweegt.

- Diabetes: Voor mensen met diabetes wordt de behandeling niet aanbevolen vanwege de gevoeligheid van de huid en het risico op complicaties.

- Lupus: Bij de auto-immuunziekte lupus kan een fruitzuurpeeling negatieve reacties veroorzaken, daarom is deze behandeling niet geschikt voor mensen met lupus.

- Virale Infectie (inclusief Koortslip): Tijdens een virale infectie, zoals een koortslip, kan de fruitzuurpeeling de huid verder irriteren en verspreiding van het virus bevorderen. Het is beter om te wachten tot de infectie volledig is genezen.

- Abnormale littekenvorming: Als je een geschiedenis hebt van abnormale littekenvorming, is de fruitzuurpeeling mogelijk niet geschikt voor jou. Het kan leiden tot onvoorspelbare reacties op de huid.

- Zwangerschap of borstvoeding: Tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding heb je als vrouw te maken met een hormoondisbalans. Het is daarom af te raden om een fruitzuurpeeling, vanwege de pigmentatiegevoeligheid.

- Open wondjes, schrale en dunne huid: Een fruitzuurpeeling kan de huid verder irriteren als deze al open wondjes heeft, schraal is of erg dun. Het is belangrijk om te wachten tot de huid is hersteld.

- Overgevoeligheid / Allergie voor Aspirine: Bij mensen die overgevoelig zijn voor aspirine kan een peeling ongewenste reacties veroorzaken.

- Zomermaanden: Vanwege de sterkte van de zon en de gevoeligheid van de huid na de behandeling, wordt de fruitzuurpeeling alleen aangeboden van september tot maart.

- Gebruik van Roaccutane / Accutane (Isotretinoïne): Als je momenteel Roaccutane of Accutane (isotretinoïne) gebruikt, is het belangrijk om eerst met je behandelend arts te overleggen voordat je een fruitzuurpeeling overweegt.

Minimale hersteltijd tussen andere behandelingen

Tussen de fruitzuurpeeling en bepaalde andere behandelingen, zoals microdermabrasie, sterke chemische peeling (TCA, Jessner, Blue Peel), IPL en laserbehandeling, moet minimaal 6 weken zitten. Dit is om de huid voldoende tijd te geven om te herstellen.