Werkwijze

Mijn visie

Huidverbetering met jou als mens centraal

Als holistische schoonheidsspecialiste geloof ik dat natuurlijke schoonheid van binnen begint. Dat is waarom ik niet alleen naar de buitenkant kijk, maar ook naar de binnenkant van mijn cliënten.

Ik richt mij niet alleen op het verbeteren van de huid, maar ik kijk ook naar de levensstijl van mijn cliënten en identificeer de oorzaken van eventuele huidproblemen. Op basis daarvan geef ik advies over de juiste behandelingen die passen bij de unieke behoeften van mijn cliënten. Bij een holistische werkwijze maak ik gebruik van biologisch, natuurlijke producten die respect hebben voor de huid en de natuur.

Maar het gaat niet alleen om de behandelingen die ik geef. Ik geef ook advies over voeding, slaap, stressmanagement en beweging om mijn klanten te helpen hun algehele gezondheid en welzijn te verbeteren. Dit resulteert niet alleen in een stralender uiterlijk, maar ook in een betere innerlijke balans.

Ik bied een persoonlijke en unieke benadering die zorgt voor een totale wellness-ervaring.

 

Met mijn adviezen voor passende producten en huidverzorging werk je zowel tijdens mijn behandelingen als thuis aan een mooiere huid. Ik adviseer alleen producten waar ik werkelijk in geloof en waarvan ik heb ondervonden dat je huid er echt baat bij heeft.

Dat is ook de reden dat ik werk met Dr. Belter producten. De producten worden speciaal op jouw huid afgestemd – iedere huid is immers uniek. Met de producten van Dr. Belter richt ik mij op zichtbaar resultaat door gebruik van zeer actieve, high-tech ingrediënten.

Aandacht voor het milieu

Bij Beautique Myrèn heb ik oog voor de aarde waarop ik leef. Ik draag graag bij aan het verantwoord omgaan met ons milieu en onze leefomgeving. 

Zo:

  • Zamelen ik mijn afval gescheiden in.
  • Gebruik ik zoveel mogelijk recyclebaar papier met FSC keurmerk.
  • Kies ik mijn merken zorgvuldig uit met het milieu in mijn achterhoofd.
  • Werk ik bij voorkeur samen met fabrikanten die op een milieuvriendelijke manier produceren.
  • Maak ik gebruik van groene energie.
  • Correspondeer ik digitaal.