Duo behandelingen

Genieten met twee tegelijk

!Tijdelijke onderbreking van duo behandelingen!

Lieve cliënten,

Vanwege de huidige beschikbaarheid van mijn tweede masseuse kan ik tijdelijk geen duo behandelingen aanbieden. Ik begrijp dat deze populaire sessies een bijzondere ervaring bieden voor veel van jullie, en ik doe mijn uiterste best om deze zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken.

In de tussentijd blijven al mijn andere behandelingen gewoon beschikbaar. Ik nodig jullie van harte uit om een van mijn individuele behandelingen te boeken en te genieten van de persoonlijke zorg en aandacht die jullie gewend zijn van mij.

Ik dank jullie voor jullie begrip en geduld en kijk ernaar uit om jullie binnenkort weer als duo te verwelkomen.

Met warme groet,

Myrèn

Duo behandelingen

Bij Schoonheidssalon Beautique Myrèn in Deventer is het mogelijk om met twee personen tegelijk af te spreken. We beschikken over een ruimte waar twee behandelstoelen in passen. Wanneer je samen met een vriend/vriendin afspreekt voor een behandeling krijg je korting op de behandeling. Plan jouw duo behandeling in de online agenda onder het kopje "duo behandelingen". 

Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt gewerkt met het merk Dr. Belter. Dr. Belter biedt een groot assortiment aan verzorgings- en huidverbeteringsproducten voor elke huid type en huidsconditie. Klik hier voor meer informatie over Dr. Belter

 

* alleen te boeken op zaterdag i.v.m beschikbaarheid

Zoals sommigen van mijn cliënten al weten, stap ik in de voetsporen van mijn moeder. Al sinds mei 1985 runt zij haar eigen schoonheidssalon. Langzaam maar zeker zal zij meer op de achtergrond treden.

Maar we hebben nog meer goed nieuws! Vanaf 2024 gaan we samen (alleen op zaterdagen)  duo-behandelingen aanbieden. Verwen jezelf en kom samen met je partner, moeder, of vriendin genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling, massage, of een combinatie van beide.

Tip: Deze duo-behandelingen zijn niet alleen een verwennerij voor jezelf, maar ook een perfect cadeau aan je partner!

Duo lichaamsmassage 25 min.

70,00

Duo lichaamsmassage 55 min.

100,00

Duo gezichtsbehandeling basis

130,00

Duo gezichtsbehandeling luxe

190,00

Geef een behandeling cadeau!

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor je moeder, zus, vriendin of collega? Ik hebben super deluxe en feestelijke cadeaubonnen voor je klaar liggen! Een cadeaubon van schoonheidssalon Beautique Myrèn is een origineel cadeau voor een verjaardag, moederdag, bruiloft, voor iemand die net moeder is geworden, een zware periode achter de rug heeft, of een bijzonder bedankje verdiend heeft.

Wat de reden ook is, elke vrouw houdt ervan om even helemaal tot rust te komen. Met het bedrag dat je cadeau doet, kan zij zelf een afspraak naar keuze boeken. Of dat nu een heerlijke gezichtsbehandeling, een ontspanningsmassage, een duo behandeling of een combinatie daarvan is. Met deze cadeaubon zit je altijd goed.