Kennismakingsbehandeling

90 Minuten

“Na deze kennismakingsbehandeling weet jij wat jouw huid nodig heeft!”

Kom je voor de eerste keer?

Weet je niet goed welk huidtype je hebt en welke verzorging je nodig hebt? Dan is de kennismakingsbehandeling perfect voor jou! Na het bespreken van je huidige routine en het uitgebreid analyseren van jouw huid, bekijken samen welk huidtype je hebt en passen de gelaatsverzorging aan je huidtype aan.

Een mooie, glowy skin dat verdient iedereen!

Je merkt dat je huid er anders uitziet en aanvoelt in de afgelopen periode. Wellicht dat je huid geïrriteerd, trekkerig of zelfs pijnlijk aanvoelt door ontstekingen. De eerste tekenen van huidveroudering komen om de hoek kijken door fijne lijntjes.

Je wilt graag je huid op de beste manier verzorgen, alleen slaag je er niet in om prettige huidverzorgingsproducten te vinden. Je ziet door de bomen het bos niet meer door het vele aanbod in de winkel en adviezen op internet. Hierdoor weet je niet welke producten goed zijn voor jouw huid. 

Alles geprobeerd?

In de afgelopen jaren heb je al veel geprobeerd maar niets helpt; of het nu gaat om hele dure behandelingen of goedkope producten van de drogisterij. Maar iedere huid is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Je gebruikt nu misschien verschillende producten door elkaar in de hoop op een glowy skin. Wil jij weten welke huidtype jij hebt? Welke producten daar het beste bij passen en hoe je een makkelijk stappenplan voor jezelf kan creëren voor een glowy skin?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek in, zodat jij weet wat je huid nodig heeft en vooral hoe jij weet wat je nu moet doen voor jouw gewenste huidverbetering. 

Na een kennismakingsbehandeling:

- weet je welke huidtype je hebt

- ontdek je wat het probleem is van je huid

- krijg je een uitgebreid stappenplan op maat gemaakt voor thuis

- weet je welk behandeltraject geschikt is voor jouw huid

BONUS: Ontvang een uitgebreid persoonlijk verslag met op maat gemaakt huid- & lifestyle advies (t.w.v. € 45,00)

Hoe werkt een kennismakingsbehandeling?

 

1. Afspraak en vragenlijst
Je maakt een afspraak via de online agenda en dan ontvang je van mij een vragenlijst waar je ongeveer 5 minuten mee bezig bent. Ik wil graag alles weten over jouw huid, leefstijl en gezondheid. Daarom bespreken we uitgebreid de door jou vooraf ingevulde vragenlijst.

 

2. Intake in de salon & huidanalyse
Daarna verdiep ik me volledig in jouw huid, zodat ik een beeld krijg van jouw huidconditie, speur ik naar verbanden tussen productgebruik, levensstijl en andere omstandigheden. 

 

3. Behandelprogramma opstellen en bespreken
Om de beste resultaten te behalen gaan we kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jou en welke het beste past bij jouw doelstelling. We creëren een geheel persoonlijk behandelplan op maat.

 

 

4. Start eerste behandeling
We starten direct met het leren kennen van jouw huid. Met de intake behandeling van Dr. Belter gaan we direct aan de slag met de versterking en verbetering van jouw huid. Daarnaast kunnen we ook zien op welk level jouw huid actieve werkstoffen gewend is.

5. Bespreken thuisproducten
Jouw eerste behandeling zit erop! Ik heb nu een goed beeld van jou en jouw huid en je ontvangt nu een advies. Welke behandelingen zijn noodzakelijk om de huid optimaal te verzorgen, herstellen en/of te verbeteren? Op deze vraag ontvang je het antwoord! We bespreken het advies van het behandelplan en voor jouw thuiszorg van de huid.

6. Je ontvangt een persoonlijk verslag 
Het advies schrijf ik op in een uitgebreid verslag met productadvies. Hiermee krijg je inzicht in je huid, wat daar invloed op heeft en hoe je daar mee om kunt gaan.