Mommy (to be) behandelingen

Tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, worden diverse behandelingen en gebruik van zuren en retinol in de huidverzorging, afgeraden. Maar wat kan je dan wel doen?

Ben jij zwanger en verlang je naar een moment van pure ontspanning? Laat je betoveren door de exclusieve behandelingen die speciaal zijn ontworpen voor zwangere vrouwen in mijn salon.

Geniet van ontspannen zwangerschapsmassages, gezichtsbehandelingen die volledig zijn afgestemd op jouw zwangerschap, en zelfs belly facials om extra liefdevolle zorg aan die bijzondere buik te schenken.

Mommy (to be) glow gezichtsbehandeling

Een luxe gezichtsbehandeling voor alle mamma (to be's) Afgestemd op het trimester (1ste, 2de,3de, 4de) waarin je zit en huidproblemen. 

Geschikt voor: zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, Anti-aging: rimpels/ lijntjes, verslappingen, acne, onzuivere huid, egalisatie huidstructuur, poriestructuur, zon beschadigde en gevoelige huid.

Zwangerschapsmassage

Bij de salon bied ik een zwangerschapsmassage aan op zijligging, een heerlijke ervaring die jou en je kindje rust brengt te midden van alle veranderingen en drukte die een zwangerschap met zich meebrengt.

Mijn benadering is zacht en rustgevend, om overstimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen, en ik vermijd specifieke drukpunten.

Belly facial

Belly facial

Mommy belly facial is een relax momentje voor de zwangere vrouw. Ik zal tijdens deze behandeling de buik behandelen. Wat deze behandeling zo bijzonder maakt is de zorg voor de zwangere buik. Ik breng een zacht masker aan op de buik, gevolgd door een speciale pakking. Deze combinatie helpt om de huid te versterken en de elasticiteit te behouden, een belangrijke factor gedurende de zwangerschap.