Zwangerschapsmassage

Deventer

Zwangerschapsmassage Deventer

Ben jij op zoek naar een ontspannen zwangerschapsmassage in Deventer?

Vanaf 13 weken tot aan het einde van de zwangerschap bied ik een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage. Je zwangerschapsperiode is een unieke tijd. Tijdens je zwangerschap verandert er veel in je lichaam en op emotioneel gebied. Een zwangerschapsmassage helpt jou om meer in je lijf te komen, te ontspannen, beter te slapen en om contact te maken met de baby in je buik.

Zwangerschapsmassage Deventer

Zwangerschapsmassage basis 60 min.

* te boeken vanaf 13 weken zwangerschap

Als je liever geen voetenbad hebt, niet in de praat-mood bent of gewoon iets minder lang de tijd hebt maar toch in een diep ontspannen staat terecht wilt komen; dan is deze sessie perfect voor jou: 60 minutes of joy.

Investering € 75,00

Zwangerschapsmassage deluxe 90 min.

* te boeken vanaf 13 weken zwangerschap

Ontvangst met een heerlijk voetenbad en een voetmassage in stilte, waarna 75 min. lichaamsmassage; hele achterkant en gedeetelijk voorkant. Na de massage krijg je een glas water om bij te komen.

Investering: € 99,50

Algehele ontspanning

De focus tijdens de zwangerschapsmassage ligt op algehele ontspanning. Maar ook je rug, bekken, nek, schouders, vochtophoping en andere klachten kunnen worden aangepakt. 

Tijdens de zwangerschapsmassage lig je eerst op de ene zij met, mits gewenst, een voedingskussen tussen je benen, dan op de andere zij en op het einde lig je op je rug. Ik heb een elektrische massagetafel dus zelfs op je rug lukt het om in een hele ontspannen houding te liggen. Het hoofd- en voeteneinde kan zo ingesteld worden dat je ontlast wordt van pijntjes die je kunt voelen als je plat ligt.
Je mag mij er op vertrouwen dat ik er alles aan doe om te zorgen dat jij je op je gemak voelt en je kunt overgeven aan de ontspanning en jouw me-time moment in Deventer.

 LET OP: Onder de 13 weken zwangerschap geef ik geen massages. Dit heeft onder andere te maken met de innesteling.

 

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is niet alleen ontspannend. Het kan ook veel lichamelijke voordelen hebben:

  • Het verhoogt je mentale gezondheid. Tijdens een massage maakt je lichaam meer oxytocine aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt. De aanmaak van stresshormonen wordt juist lager door een massage. Heb je tijdens je zwangerschap last van angstige gevoelens of stress? Dan kan een zwangerschapsmassage een uitkomst zijn.
  • Je slaapt beter. Een zwangerschap kan je slaapritme flink verstoren. Na een massage kan je vaak makkelijker in slaap vallen en slaap je dieper.
  • Het verlicht pijnklachten. Een zwangerschap is een behoorlijke belasting voor je spieren. Hierdoor kan je last krijgen van rugpijn, schouderpijn en krampen. Een massage maakt je spieren soepel en verlicht de pijn.
  • Je houdt minder vocht vast. Veel vrouwen houden vocht vast tijdens hun zwangerschap. Vooral tijdens de laatste maanden kan je hier last van hebben. Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere vochtafdrijving.
  • Het verbetert je bloedcirculatie. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en voor verlichting van spataderen.
  • Het versterkt je weerstand. Door een massage slaap je beter, maak je positieve hormonen aan en heb je een betere bloedsomloop. Dit alles zorgt voor een sterker immuunsysteem: je wordt minder snel ziek.
  • Het verkleint de kans op een vroeggeboorte. Onderzoek laat zien dat zwangerschapsmassages de kans op een vroeggeboorte verkleinen. Daarnaast zorgt een massage voor een lagere kans op complicaties bij je baby na de bevalling.

Voor meer informatie over een zwangerschapsmassage bij Beautique Myrèn of vragen wat betreft de mogelijkheden kan je contact opnemen door een appje te sturen naar 06-29039830 of een e-mail sturen naar info@beautiquemyren.nl