Zwangerschapsmassage

Deventer

Zwangerschapsmassage in Deventer bij Beautique Myrèn

Ben jij op zoek naar een ontspannen zwangerschapsmassage in Deventer?

Bij Schoonheidssalon Beautique Myren in Deventer bied ik de zwangerschapsmassage aan, een heerlijke ervaring die jou en je kindje rust brengt te midden van alle veranderingen en drukte die een zwangerschap met zich meebrengt. Ik begrijp dat deze periode speciale zorg vereist, daarom richt ik me tijdens de massage op de gebieden die tijdens de zwangerschap worden belast, terwijl ik ook de andere delen van je lichaam niet vergeet. Omdat elke zwangerschap uniek is, pas ik de massage graag aan jouw specifieke behoeften aan.

Mijn benadering is zacht en rustgevend, om overstimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen, en ik vermijd specifieke drukpunten. Na de massage voel je je heerlijk ontspannen en ben je weer klaar om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te kunnen. Kom langs bij Beautique Myren en gun jezelf deze momenten van welverdiende ontspanning tijdens je zwangerschap.

Zwangerschapsmassage Deventer

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is niet alleen ontspannend. Het kan ook veel lichamelijke voordelen hebben:

  • Het verhoogt je mentale gezondheid. Tijdens een massage maakt je lichaam meer oxytocine aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt. De aanmaak van stresshormonen wordt juist lager door een massage. Heb je tijdens je zwangerschap last van angstige gevoelens of stress? Dan kan een zwangerschapsmassage een uitkomst zijn.
  • Je slaapt beter. Een zwangerschap kan je slaapritme flink verstoren. Na een massage kan je vaak makkelijker in slaap vallen en slaap je dieper.
  • Het verlicht pijnklachten. Een zwangerschap is een behoorlijke belasting voor je spieren. Hierdoor kan je last krijgen van rugpijn, schouderpijn en krampen. Een massage maakt je spieren soepel en verlicht de pijn.
  • Je houdt minder vocht vast. Veel vrouwen houden vocht vast tijdens hun zwangerschap. Vooral tijdens de laatste maanden kan je hier last van hebben. Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere vochtafdrijving.
  • Het verbetert je bloedcirculatie. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en voor verlichting van spataderen.
  • Het versterkt je weerstand. Door een massage slaap je beter, maak je positieve hormonen aan en heb je een betere bloedsomloop. Dit alles zorgt voor een sterker immuunsysteem: je wordt minder snel ziek.
  • Het verkleint de kans op een vroeggeboorte. Onderzoek laat zien dat zwangerschapsmassages de kans op een vroeggeboorte verkleinen. Daarnaast zorgt een massage voor een lagere kans op complicaties bij je baby na de bevalling.

Zwangerschapsmassage basis 60 min.

* te boeken vanaf 13 weken zwangerschap

Ontdek mijn zwangerschapsmassage basis, een heerlijk ontspannende ervaring van 60 minuten. We beginnen met een korte intake, gevolgd door een rustgevende massage op zijligging. Na afloop nodig ik je uit om te genieten van een verfrissend glas water om bij te komen.

 

De behandeling bestaat uit:

- ontvangst met korte intake

- 60 minuten massage op zijligging met warme olie

- Na de massage krijg je een glas water om bij te komen

 

Investering € 75,00

Zwangerschapsmassage deluxe 90 min.

* te boeken vanaf 13 weken zwangerschap

Ervaar mijn zwangerschapsmassage deluxe, een 90 minuten durende verwennerij met een ontvangst inclusief voetbad en korte intake, gevolgd door een ontspannende massage op zijligging met warme oliën en hotstone. Na afloop geniet je van een kop biologische thee om heerlijk bij te komen.

De behandeling bestaat uit:

- ontvangst met een magnesium voetenbad en korte intake

- 75 minuten massage op zijligging met warme oliën en hotstone

- Na de massage krijg je een kop biologische thee om bij te komen
 

Investering: € 99,50

Mommy to be arrangement 2,5u

Voor de mommy’s to be heb ik een heerlijke arrangement samengesteld om ervoor te zorgen dat je van top tot teen in de watten wordt gelegd en even helemaal tot rust kan komen.
* te boeken vanaf 13 weken zwangerschap

Het arrangement bestaat uit:

- ontvangst met voetenbad en intake
- mommy to be glow gezichtsbehandeling 75 min.
- zwangerschapsmassage 60 min.
- belly facial 30 min.

 

Investering: € 195,00

Algehele ontspanning

De focus tijdens de zwangerschapsmassage ligt op algehele ontspanning. Maar ook je rug, bekken, nek, schouders, vochtophoping en andere klachten kunnen worden aangepakt. 

Tijdens de zwangerschapsmassage lig je eerst op de ene zij met, mits gewenst, een voedingskussen tussen je benen, dan op de andere zij en op het einde lig je op je rug. Ik heb een elektrische massagetafel dus zelfs op je rug lukt het om in een hele ontspannen houding te liggen. Het hoofd- en voeteneinde kan zo ingesteld worden dat je ontlast wordt van pijntjes die je kunt voelen als je plat ligt.

Je mag mij er op vertrouwen dat ik er alles aan doe om te zorgen dat jij je op je gemak voelt en je kunt overgeven aan de ontspanning en jouw me-time moment in Deventer.

 LET OP: Onder de 13 weken zwangerschap geef ik geen massages. Dit heeft onder andere te maken met de innesteling.

 

Wat anderen zeggen over de behandelingen bij Beautique Myrèn

Voor meer informatie over een zwangerschapsmassage bij Beautique Myrèn of vragen wat betreft de mogelijkheden kan je contact opnemen door een appje te sturen naar 06-29039830 of een e-mail sturen naar info@beautiquemyren.nl