Mommy to be glow gezichtsbehandeling

75. min

Mommy to be gezichtsbehandeling
75 min.

Als je zwanger bent, verdien je zeker een extra verwenmoment, en wat is er nu beter dan een ontspannende gezichtsbehandeling om jezelf te verwennen en je huid wat extra liefde te geven?

Ik heb een speciale behandeling samengesteld, specifiek gericht op zwangere vrouwen. Afhankelijk van de behoeften van je huid op dat moment, selecteer ik de juiste producten. Tijdens de zwangerschap kunnen vrouwen last hebben van verschillende huidproblemen, variërend van onrustigheid tot onzuiverheden. In dat geval maak ik gebruik van producten die diep reinigen en ontstekingsremmend zijn. Anderzijds zijn er ook vrouwen die tijdens hun zwangerschap een prachtige huid hebben. Voor hen kies ik producten die bijvoorbeeld gericht zijn op het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering, het reguleren van vocht of het verminderen van pigmentvlekjes.

Deze behandeling geeft jou de verdiende rust en zorg

Mommy to be glow gezichtsbehandeling
75 min.

Een gezichtsbehandeling voor alle mamma (to be's)  Afgestemd op het trimester (1ste, 2de,3de, 4de) waarin je zit en huidproblemen.

De behandeling bestaat uit:

Huidanalyse

Dubbele oppervlaktereiniging

Milde dieptereiniging

Wenkbrauwen in model epileren

Ontspanningsmassage van gezicht, hals, nek en decolleté incl. ampul

Alginaat masker of vliesmasker

Dagverzorging

Investering: 99,50

Waarom een mommy to be glow gezichtsbehandeling?

Als je zwanger bent heb je wel eens behoefte aan een beetje wellness. Met alles wat er gebeurt rondom je zwangerschap is een echt moment voor jezelf erg welkom. Deze behandeling is een heerlijke manier om lichaam en geest weer in balans te krijgen. Ik behandel de klachten die gepaard gaan met je zwangerschap en ik laat je genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling.

1. Zwangerschapsveilig: de aangepaste producten die in deze behandeling worden gebruikt, zijn veilig en kunnen tijdens de zwangerschap met vertrouwen worden toegepast.

2. Diversiteit aan huidbehoeften: of je nu worstelt met hyperpigmentatie, op zoek bent naar anti-aging oplossingen of gewoon je huid een boost wilt geven, de mommy to be glow-behandeling is veelzijdig en past zich aan jouw specifieke behoeften aan.

3. Comfortabele beleving: Met de 'layer-en-leave-on techniek' geniet je van een ontspannende behandeling zonder de noodzaak van strikte timing, voor een comfortabele ervaring.

4. Langdurige effecten: door de combinatie van professionele behandeling en thuisverzorging biedt de mommy to be glow-behandeling langdurige resultaten voor een stralende huid.

Mommy to be arrangement 2,5 uur

Voor de mommy’s to be heb ik een heerlijke arrangement samengesteld om ervoor te zorgen dat je van top tot teen in de watten wordt gelegd en even helemaal tot rust kan komen.
* te boeken vanaf 13 weken zwangerschap

Het arrangement bestaat uit:

- ontvangst met voetenbad en intake
- mommy to be glow gezichtsbehandeling 75 min.
- zwangerschapsmassage 60 min.
-
belly facial 30 min.

Boek je in april? Dan betaal je slechts 150 euro ipv 199,50 euro

Als je in april een afspraak boekt dan krijg je ook nog twee bonussen:

BONUS 1: Ayurveda tijdens de zwangerschap: webinar + hand-out

van Eline Dandelien (t.w.v. € 25,00)

BONUS 2: E-BOOK Huidverzorging tijdens de zwangerschap (t.w.v. € 25,00)