Wenkbrauwen Deventer

Wenkbrauw behandelingen

Strakke, volle wenkbrauwen. Dé trend van nu. Wil je niet langer struggelen met een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel? Wenkbrauwen zijn naast ogen en wimpers de eyecatcher van je gezicht. Een verkeerde vorm of kleur kan zorgen voor een gezichtsuitdrukking waar je niet op zit te wachten. Mooie wenkbrauwen geven je daarentegen een 'open blik' en laten je ogen meer spreken.

Bij Beautique Myrèn kun je kiezen uit een basisbehandeling, henna brows en brow lamination. Ik adviseer je graag over de kleur en shape die het beste passen bij jouw gezichtsvorm, teint en haarkleur.

Wenkbrauwen behandeling Deventer

I'm not perfect, but my brows are

DE BEHANDELING

Brow mapping
De wenkbrauwen worden vooraf symmetrisch en tot op de millimeter uitgemeten en voorgetekend om zo de gewenste vorm te bepalen. Met verschillende meetinstrumenten wordt de ideale wenkbrauwvorm gecreëerd die perfect past op de botstructuur, spierdikte en gelaatstrekken van je gezicht.

Verven
Om de wenkbrauwen volume en definitie te geven, worden ze geverfd met gewone wenkbrauwverf.

Shapen
Voor een strak resultaat worden de wenkbrauwen geharst. Dit verwijdert zowel de harde stugge haren als de donshaartjes. Na gemiddeld 3-8 weken groeien de haartjes terug waardoor de nieuwe vorm lang zichtbaar blijft.

Finishing touch
Aan het einde krijgen de wenkbrauwen de finishing touch met wenkbrauw make-up.

Basis wenkbrauw behandeling 

30 min. € 34,50

Bij deze professionele wenkbrauwbehandeling worden in 4 stappen je wenkbrauwen weer in topvorm gebracht. Deze optie omvat browmapping, verven, harsen/tweezen en stylen.

Omdat de donshaartjes worden meegeverfd lijken de haartjes direct voller. Zelfs de lichte, afgesleten punten worden hierdoor zichtbaar, waardoor de haren langer lijken.

 

De mooiste Henna brows van Deventer

Droom je van semipermanente volle, strakke wenkbrauwen met een mooie uitdrukking? Met henna brows geef je je wenkbrauwhaartjes en de huid een intense kleur die wekenlang blijft zitten. Geen idee welke kleur je nodig hebt? No worries, ik meng verschillende kleuren tot jouw ideale tint!

Before & after hennabrows

Before & after hennabrows

Henna wenkbrauw behandeling
45 min. € 45,00

Henna brows zijn dé oplossing wanneer je graag volle, strakke wenkbrauwen wenst en geen zin hebt om elke ochtend je brows bij te tekenen. Het effect van henna brows is semipermantent, waardoor je lang kan genieten van je volle brows, maar er niet maandenlang aan vast zit. Ideaal! De sessie duurt 45 minuten. 

Henna Brows: de techniek

Bij een henna brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwhaartjes gekleurd. Heb je van nature dunne wenkbrauwen? Dan geven henna brows je een volle look, omdat de huid onder de wenkbrauwen een intense kleur krijgt. Dit zorgt voor een mooi strak tattoo-effect.

Hoe lang blijft henna zitten?
Het tattoo-effect op de huid blijft 1 tot 2 weken zitten. Daarnaast blijft de verf 4 tot 5 weken in de haartjes aanwezig. Mits je je houdt aan de nazorgmaatregelen. 

Browlift behandeling

45 min. € 55,00

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lamination een van de beste gezichtsbehandelingen voor jou! Brow Lamination vindt zijn oorsprong in Rusland, en is de allernieuwste trend op het gebied van browstyling.

Of je nu wat strakkere of juist natuurlijke bushy wenkbrauwen wil: met brow lamination worden je wenkbrauwen opwaarts gestyled. Door de wenkbrauwhaartjes in dezelfde richting te kammen en stylen, krijg je strakke, volle wenkbrauwen. Omdat de haartjes omhoog worden gekamd, krijg je bovendien een mooie open blik. Brow lamination is veilig en volledig pijnloos. De behandeling duurt 45 minuten.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zichtbaar, daarna zal het effect geleidelijk verminderen. Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft, verschilt sterk per persoon. Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van de wenkbrauwharen.

Wanneer kan je beter niet een browlamination laten doen?

• Zwangerschap en/of borstvoeding (door de hormonen pakt dit niet goed)
• Allergie voor de last lift / allergie voor haarverf
Acne of eczeem bij de wenkbrauwen
Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
Verbrande huid door de zon
• Bij een recent geplaatste PMU behandeling (mag na 6 weken)
• Bij recente peelingen, laserbehandelingen en/of injectables
• Heb je de wenkbrauwen pas geverfd? Dan kun je de browlift na 2 weken laten doen
• Heeft u al eerder te maken gehad met allergieën? Laat dan uit voorzorg een patch test uitvoeren.

Browlift

Basis wenkbrauw behandeling

30 min.
Intake
Uittekenen van de vorm (browmapping)
Verven Waxen / tweezen / trimmen
Finishing touch met wenkbrauw make-up (indien gewenst)

34,50

Henna wenkbrauw behandeling

45 min. Complete behandeling inclusief verven hennawenkbrauwverf (long-lasting), welke zowel de wenkbrauwhaartjes als de huid kleurt.

45,00

Browlift incl. verven

60 min. Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lamination dé behandeling voor jou! Brow Lamination vindt zijn oorsprong in Rusland, en is de allernieuwste trend op het gebied van browstyling.

55,00

Wimpers verven

17,50

Wenkbrauwen verven

17,50