Summer glow facial (75 min.)

Voel je stralend en zelfverzekerd deze zomer met deze exclusieve gezichtsbehandeling bij deze Schoonheidssalon in Deventer

Ontdek de beste zomerbehandeling in Deventer: "Summer Glow Facial"

De zomer is het perfecte moment om je huid te laten stralen. Mijn zomerse gezichtsbehandeling in Deventer is speciaal ontworpen om je huid te revitaliseren en te verfrissen, zodat je met een stralende gloed de zomer tegemoet gaat. Deze uitgebreide behandeling biedt alles wat je nodig hebt om je huid te laten herleven en te laten schitteren.

Waarom Dr. Belter's Line N producten voor huidverzorging in de zomer?

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de exclusieve Line N lijn van Dr. Belter, gecertificeerde natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Deze lijn staat bekend om:

- Biologische plantenextracten: Met een uitgebreid spectrum aan effecten voor een gezonde en stralende huid.

- Natuurlijke verfrissende geuren: Voor een aangename en ontspannende ervaring.

- Duurzame verpakkingen: Gecertificeerd volgens de BDIH COSMOS natural en ORGANIC standaard.

- Plastic neutraal: Voor elke verpakking die wij gebruiken, wordt een gelijkwaardige hoeveelheid plastic afval uit de oceaan gevist en gerecycled.

Zomerse gezichtsbehandeling in Deventer | Dr. Belter

Zomerse gezichtsbehandeling in Deventer | Dr. Belter

Actieve ingrediënten voor een stralende zomerhuid

- Biologisch paardenstaart extract: Rijk aan silica, werkt ontstekingsremmend, verstevigend, en samentrekkend. Het verfijnt de poriën en verhoogt de zelfbescherming van de huid.

- Biologisch waternavel extract: Biedt sterke wondgenezing en antibacteriële eigenschappen, ideaal voor eczeem en zonverbrande huid.

- Acerola extract: Rijk aan vitamine C, beschermt de huid tegen celbeschadiging en fungeert als krachtige antioxidant.

Zomerse gezichtsbehandeling in Deventer | Dr. Belter

Summer glow facial (75 min.)

Een gezichtsbehandeling speciaal ontworpen voor in de zomer periode.

De behandeling bestaat uit:

- Huidanalyse

- Dubbele oppervlaktereiniging

- Intensieve dieptereiniging door het verwijderen van onzuiverheden

- Wenkbrauwen in model epileren

- Circle of life massage van gezicht, hals, nek en decolletè met luxe ampul

- Hydraterend fleece masker gemaakt van biologisch katoen

- Handverzorging; scrub & massage met verzorgende cremè
 

Investering: 89,50

Voordelen van de zomerbehandelingen bij Schoonheidssalon in Deventer

Bij mijn schoonheidssalon in Deventer bieden ik een gespecialiseerde zomerbehandeling aan die perfect zijn voor het behouden van een stralende en gezonde huid. Ontdek de voordelen van de summer glow facial en huidverzorgingsbehandelingen:

- De huid egaal maken en stabiel houden van pigment: Onze zomerbehandelingen helpen bij het egaliseren van je huid en het stabiel houden van pigment, waardoor je een gelijkmatige teint behoudt.

- Preventieve werking tegen huidveroudering: Bescherm je huid tegen de eerste tekenen van huidveroudering met onze verjongende zomerbehandelingen.

- Versteviging van de huid verbeteren en grove poriën verfijnen: Verhoog de stevigheid van je huid en verfijn grove poriën met onze effectieve zomerhuidverzorgingsbehandelingen.

- Een stralende, vitale huid behouden: Houd je huid stralend en vitaal gedurende de zomermaanden met onze gespecialiseerde gezichtsbehandelingen.

- Voorbereiding van de huid op intensievere behandelingen in het najaar: Bereid je huid voor op intensievere najaarsbehandelingen door deze zomer te kiezen voor onze verzorgende behandelingen.

- De huid beter weerbaar maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf: Maak je huid beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf met onze beschermende huidverzorgingsbehandelingen.

- Weinig tot geen downtime: Geniet van een snelle hersteltijd; na de behandeling is je huid wellicht wat roder, maar dit verdwijnt binnen enkele uren.

Kies voor de beste zomerbehandelingen bij onze schoonheidssalon in Deventer en ervaar zelf hoe je huid kan stralen deze zomer.

Gezichtsbehandeling in Deventer

Wat gebeurt er met jouw huid in de zomer?

Tijdens de warme zomerse dagen ervaart je huid meer stress dan normaal. Door de hitte ga je meer transpireren, wat kan leiden tot een toename van pukkeltjes. Wanneer je zweet, blijven afvalstoffen op de huid achter, wat de poriën sneller verstopt en ontstekingen veroorzaakt. Daarom is een grondige reiniging van de huid essentieel om deze afvalstoffen te verwijderen en verdere huidproblemen te voorkomen.

Daarnaast breng je in de zomer vaak meer tijd buiten door, waardoor je huid wordt blootgesteld aan sterke UV-straling, luchtvervuiling en stof. Deze factoren versnellen het verouderingsproces van de huid. Het is cruciaal om consequent zonbescherming te gebruiken om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Echter, restjes zonnebrandcrème kunnen op de huid achterblijven als je deze 's avonds niet goed reinigt, wat weer kan leiden tot verstoppingen en onzuiverheden.

In de zomer wordt je huid ook dikker, waardoor het er doffer, futloos en minder stralend uitziet. Deze verdikking kan ook leiden tot een opstapeling van dode huidcellen, wat de poriën verstopt en het talg niet goed kan afvloeien, wat weer resulteert in onzuiverheden. Daarom is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en regelmatig te reinigen om een gezonde, stralende huid te behouden