Harsen

Ontdek mijn professionele harsbehandelingen in mijn schoonheidssalon in Deventer. Met zorg en expertise onthaar ik zowel het gezicht als het lichaam met hoogwaardige harsproducten, perfect geschikt voor de gevoelige huid. Ervaar een comfortabele harssessie, resulterend in een zijdezachte en gladde huid, dankzij mijn uitgebreide ervaring.

Mijn harsbehandelingen verwijderen niet alleen de haren, maar ook hun wortels, waardoor je wekenlang kunt genieten van een haarvrije, gladde huid. Door regelmatig waxen wordt de haargroei geleidelijk verminderd, waardoor de haren dunner en zwakker terugkomen.

Na de behandeling wordt je huid zorgvuldig verzorgd om mogelijke irritaties of reacties te minimaliseren, waardoor je kunt genieten van een comfortabele ervaring.

Ontdek mijn harsbehandelingen in Deventer en laat jezelf verwennen in mijn schoonheidssalon. Houd er rekening mee dat de haren minimaal 0,5 cm lang moeten zijn voor een optimale waxervaring."

Prijzen harsbehandelingen

Waxen bovenlip en kin

5 min. alleen boekbaar bij een gezichtsbehandeling

12,50

Waxen bovenlip, kin, kaak (beide kanten)

15 min. alleen boekbaar bij een gezichtsbehandeling

20,00

Waxen bovenlip

5 min. alleen boekbaar bij een gezichtsbehandeling

7,50

Waxen kin

5 min. alleen boekbaar bij een gezichtsbehandeling

7,50

Waxen billen

20 min. 

19,50

Waxen oksels

15 min

20,00

Waxen bikinilijn (3cm buiten sliprand)

20 min

22,50

Waxen bikinilijn plus (3cm buiten sliprand, 2 cm binnen lies)

30 min.

30,50

Waxen onderbeen t/m knie

30 min

35,00

Waxen hele benen

45 min

50,00

Do's:

- Plan je waxafspraak 10-14 dagen na je laatste scheerbeurt.
- Wax regelmatig voor het beste resultaat. Afhankelijk van je haargroei, kom terug voor een nieuwe afspraak binnen 3 tot 5 weken na je laatste behandeling.
- Verzorg je huid optimaal met de juiste producten. Bij Wax & Beauty vind je producten die helpen tegen ingegroeide haartjes en irritaties. Laat je tijdens je behandeling adviseren over het juiste productgebruik.
- Als je gevoelig bent voor pijn, neem dan 30 minuten voor je afspraak een paracetamol in.
- Heb je last van ingegroeide haartjes of plekjes? Maak je geen zorgen. Gebruik bijvoorbeeld de Anti Bump Foam van Lycon. Laat je adviseren tijdens je behandeling.

Don'ts (de eerste 24 uur na het waxen)

- Ga niet in de zon liggen of onder de zonnebank.
- Neem geen heet bad, hete douche of sauna.
- Blijf uit het zwembad en de zee.
- Gebruik geen geparfumeerde zeep, deodorant en bruinende crèmes.
- Gebruik geen producten die Alpha Hydroxy zuren bevatten, zoals exfolianten.

Ook goed om te weten

- Scheer je haren nooit tussen waxafspraken door, dit verstoort de ontharingscyclus.
- Als je na 24 uur weer de zon ingaat, gebruik dan een zonneproduct met een hoge beschermingsfactor.

Veelgestelde vragen

Harsen tijdens je menstruatie is geen enkel probleem. Zolang je een tampon in hebt kun je gewoon komen waxen.

Harsen is een van de meeste populaire methoden om tijdelijk te ontharen. Door te harsen verwijderen we je haartjes met wortel en al. Hierdoor krijg je geen stoppels en komen je haartjes zachter terug. Bovendien wordt de haargroei steeds minder. De wax wordt op een lage temperatuur op je huid gebracht. Daarna verwijderen we de hars met een strip en met een snel handbeweging van de huid gehaald. Het resultaat is een gladde, zachte huid zonder vervelende haartjes.

Het grote voordeel van harsen is: je hebt lange tijd een gladde huid waar je geen omkijken naar hebt! Als je scheert of ontharing crèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Je haar groeit direct terug en je krijgt stoppels. Met waxen heb je daar geen last van; de haartjes blijven langer weg en komen zacht terug. Bovendien wordt de haargroei steeds minder. Een ander voordeel van harsen is dat het je dode huidcellen ook verwijderd. Hierdoor wordt je huid niet alleen superglad maar ook superzacht.

Ik zal niet ontkennen dat een harsbehandeling gevoelig kan zijn. Maar de ervaring van mijn cliënten is dat het enorm mee valt. Doordat ik dagelijks hars en goed geschoold ben, ben ik ervaren, heb ik de juiste skills en fijne harsproducten. Dat maakt een behandeling heel goed te doen. De huid is na 24 uur weer gekalmeerd en voelt zacht aan en ziet er rustig uit.